De Perfecte

Natuursteen binnen en buiten

In ons natuursteengamma vindt u een unieke collectie van blauwe steen, graniet, marmer, kalksteen en leisteen voor zowel binnen als buiten. Eveneens bieden wij een ruim assortiment van natuursteenmozaïeken aan, welke steeds vaker in douches en boven keukenbladen geplaatst worden.

Naast dit uitgebreide aanbod, verzorgen wij ook al uw natuursteenmaatwerk zoals raamtabletten, deurdorpels, entreportes, keukenbladen …

Advies nodig?

Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste vloer- en wandtegels kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers.

Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Bekijk onze realisaties en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Hoedemakers, Tegels - natuursteen - parket - laminaat in Tessenderlo, Limburg

Beste klanten,


owv de vernieuwde maatregelen ivm het Corona-virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten voor jullie en onze veiligheid vanaf woensdag 18 maart om 12h en zolang deze maatregel van kracht is.
Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar voor al jullie vragen. En blijven achter gesloten deuren verder werken om jullie de beste service te kunnen geven.


telefoon: 013/66 29 25
mail: info@hoedemakers.be
Let goed op jullie zelf,
Hoedemakers Christophe