De Perfecte

Kies voor duurzaam parket

Het parketgamma is sinds 2011 sterk uitgebreid. Naast het massief parket, kunnen wij nu ook het meerlagig parket aanbieden (tand/groef of clicksysteem) en het fineerparket. Toch vergeten wij niet de traditionele legpatronen zoals visgraat, Hongaarse punt …

Zowel in het massieve als in het meerlagige gamma, kunnen wij ook tropische houtvariaties aanbieden waardoor de keuze praktisch eindeloos wordt.

Ook parket kan u door onze eigen plaatsingsdienst laten plaatsen. Indien u opteert om zelf te plaatsen, zorgen wij voor de juiste info voor opstart van de plaatsing (ter plaatse). Er kan ook altijd een analyse gemaakt worden van uw chape zodat u op lange termijn niet voor verrassingen komt te staan. Aan de hand van deze analyse, kunnen we u de correcte lijm of ondervloer (zwevende plaatsing) aanraden.

Indien u er zelf niet uitraakt, kunt u zich door ons laten bijstaan in uw keuze. Aan de hand van honderden voorbeelden, kunnen we samen met u de juiste parket kiezen voor uw woning.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers.

Voor het opmeten en opnemen van bestellingen komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Voordelen van parket

  • Zeer lange levensduur

  • Goede thermische isolatie

  • Bruikbaar met vloerverwarming

  • Aangenaam gevoel, warm en natuurlijk aan de voeten

  • Beschikbaarheid van vele houtsoorten, motieven en kleuren

  • Kan aangepast worden aan de smaak van de klant

  • Beschikbaar in alle prijsklassen

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Een hygiënisch materiaal (geen stof, geen allergieën, …)

  • Eenvoudige reiniging

Topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Bekijk onze parket realisaties en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Hoedemakers, Tegels - natuursteen - parket - laminaat in Tessenderlo, Limburg

Beste klanten,


owv de vernieuwde maatregelen ivm het Corona-virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten voor jullie en onze veiligheid vanaf woensdag 18 maart om 12h en zolang deze maatregel van kracht is.
Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar voor al jullie vragen. En blijven achter gesloten deuren verder werken om jullie de beste service te kunnen geven.


telefoon: 013/66 29 25
mail: info@hoedemakers.be
Let goed op jullie zelf,
Hoedemakers Christophe