De Perfecte

Het perfecte terras

In ons terrasgamma vindt u zowel keramische als natuurstenen vloertegels. Welke keuze u maakt, is afhankelijk van een heel aantal factoren zoals onderhoud, oriëntatie van het terras en verwachtingen van uzelf. Wij kunnen u bij deze keuze bijstaan en adviseren zodat u op lange termijn tevreden bent over uw nieuw terras.

Een trend van de laatste jaren is een zwevend terras te plaatsen waarbij de tegels op tegeldragers worden geplaatst. Ook deze werkwijze heeft bepaalde voor- en nadelen en is zeer afhankelijk van de persoonlijke verwachtingen van uzelf. Bij een kort gesprek weten wij direct welke plaatsingsmethode voor u de beste is.

Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze eigen plaatsingdienst. Wilt u de plaatsing zelf doen, maar hebt u nog vragen? Geen nood, wij verzorgen ook de werfopvolging voor doe-het-zelvers. Voor het juiste advies komen wij liefst bij u ter plaatse. Voor deze afspraken zijn wij meestal binnen de week na de kantooruren beschikbaar, dus twijfel niet om snel contact op te nemen!

Keramische of natuursteen?

Het is zeer belangrijk om te beseffen dat een terras is blootgesteld aan alle weersinvloeden dus de juiste keuze qua materiaal en plaatsing is cruciaal. Wij staan jullie hierbij uiteraard bij en na een plaatsbezoek weten we direct wat kan en niet kan.

Zowel de keramische terrastegels als de natuurstenen terrastegels hebben specifieke eigenschappen. Het is vaak aan de hand van de verwachting van de klant dat wij kunnen bepalen of we zouden kiezen voor een keramische of natuurstenen terrastegel en of we een zwevende of verlijmde plaatsing adviseren

Topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Bekijk onze realisaties en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Hoedemakers, Tegels - natuursteen - parket - laminaat in Tessenderlo, Limburg

Beste klanten,


owv de vernieuwde maatregelen ivm het Corona-virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten voor jullie en onze veiligheid vanaf woensdag 18 maart om 12h en zolang deze maatregel van kracht is.
Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar voor al jullie vragen. En blijven achter gesloten deuren verder werken om jullie de beste service te kunnen geven.


telefoon: 013/66 29 25
mail: info@hoedemakers.be
Let goed op jullie zelf,
Hoedemakers Christophe